Over mij

Ik wist al snel dat ik dierfysiotherapie wou gaan studeren. Na mijn studies kon ik starten aan mijn grote droom en ben ik meteen begonnen aan de 2-jarige erkende opleiding Dierfysiotherapie voor paarden en honden aan het Aeres Trainingscentrum te Barneveld (NL). In januari 2019 was het dan eindelijk zover en mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen.


Al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door dieren. Mijn obsessie met paarden kwam al snel tot uiting en tot mijn grote vreugde mocht ik op paardrijles toen ik 12 jaar oud was. Mijn eerste paard kwam er toen ik 15 was en sindsdien kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder deze geweldige dieren. Momenteel ben ik in het bezit van één paard ‘Bento’, die ik (recreatief) dressuurmatig rijd. 

Ook mijn liefde voor honden valt niet onder stoelen of banken te steken. Drie jaar geleden werden we gelukkige eigenaars van een kruising Dalmatiër. Zara komt uit het asiel en heeft een lange weg afgelegd, maar is nu ons onstuimige en gelukkige lid van het gezin. Van waar komt de naam ‘Animyo’ ?

De praktijknaam ‘Animyo’ is ontstaan uit een samenvoegsel van ‘animal’ (= dier) en ‘myo’ (= spier). Een dierenfysiotherapeut behandelt namelijk, naast o.a. de gewrichten en fascia, steeds de spieren.

Advertentie